اسامی اتصالات لوله فلزی

انواع اتصالات لوله فولادی

اسامی اتصالات لوله فلزی شامل موارد مختلف زیادی می‌شود و هریک از آن‌ها کاربرد متفاوتی در شبکه لوله‌کشی‌ها دارند. اتصالات لوله این امکان را فراهم می‌کنند تا لوله‌ها در محل مناسب برای کارایی بهتر به یکدیگر متصل شوند. لازم به ذکر است که بدانید هر نوع لوله‌ای به اتصالات خاص خود نیاز دارد و به همین خاطر هزاران اتصالات تخصصی وجود دارد، اما یادتان باشد که اکثر آن‌ها ویژگی‌های مشترک و مشابهی با یکدیگر دارند.

درواقع از جمله وظایف انواع اتصالات فلزی می‌توان به اتصال لوله‌ها به یکدیگر، تغییر جهت دادن آن‌ها، انشعاب گرفتن یا تبدیل کردن لوله‌های بزرگ به لوله‌های کوچک‌تر یا بالعکس اشاره کرد. این اتصالات فلزی معمولا از جنس آهن، چدن، فولاد، استیل یا چدن گالوانیزه هستند و کاربرد آن‌ها نیز از طریق نوع آن، فشار، دمای قابل تحمل و ابعاد آن مشخص می‌شود و برای صنایع مختلفی مانند نفت و گاز، آب و فاضلاب، صنعت ساختمان‌سازی و… می‌توان از انواع این اتصالات استفاده کرد.

اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتر درباره این اتصالات کسب کنید حتما تا انتهای این متن همراه ما باشید. در ضمن اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که در زمینه خرید و فروش آهن‌ آلات فعالیت دارید، اطلاع از نحوه خرید آهن می‌تواند در تجربه خرید اقتصادی و در بهترین زمان ممکن به شما کمک کند.

اسامی اتصالات لوله فلزی

اسامی اتصالات لوله فلزی به‌طورکلی در ۴ گروه اتصالات جوشی، اتصالات رزوه‌ای، اتصالات ساکت ولد و اتصالات فلنجی خلاصه می‌شود که در ادامه درباره هریک از آن‌ها بیشتر برای شما صحبت خواهیم کرد:

·اتصالات فلزی جوشی

اتصالاتی که امروزه بیشتر از هر نوع اتصالات دیگری در لوله‌کشی مورد استفاده قرار می‌گیرد، اتصالات فلزی جوشی است. این اتصالات را به گونه‌ای ساخته و طراحی کرده‌اند که بتوان آن را از طریق جوشکاری به لوله وصل کرد و به‌این‌ترتیب می‌توان از آن برای تغییر جهت، تغییر سایز لوله، انشعاب‌گیری و همچنین مسدود کردن مسیر لوله استفاده کرد. این اتصالات امروزه در دو نوع مختلف در دسترس هستند:

۱.       اتصالات جوشی مانیسمان

این اتصالات فلزی بیشتر برای لوله‌های مانیسمان و درزدار کاربرد دارند و به صورت جوشی به آن‌ها متصل می‌شوند. این اتصالات برای ضخامت‌های مختلفی استفاده می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به اتصالات مانیسمان رده ۴۰، SGP و STD اشاره کرد. در ضمن این اتصالات برای محیط‌هایی با دما و فشار بالا بسیار ایده‌آل هستند.

۲.       اتصالات جوشی درزدار

از دیگر اتصالات جوشی می‌توان به اتصالات سیاه درزدار اشاره کرد که تنها در فرایند ساخت‌وساز با اتصالات مانیسمان فرق دارد. با استفاده از روش قالب‌گیری آن‌ها را تولید می‌کنند و روی بدنه آن‌ها درز جوش طراحی شده است و از نظر آستانه تحمل فشار و دما عملکرد پایین‌تری نسبت به اتصالات مانیسمان از خود نشان می‌دهند و به همین خاطر قیمت پایین‌تری نیز نسبت به آن‌ها دارند.

از جمله استاندردهایی که در اتصالات جوشی رعایت می‌شود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استاندارد ۱۶.۲۸B ASME و ۱۶.۹B ASME برای نمایش دادن مشخصات و تلرانس ابعادی آن‌ها
  • استاندارد ۱۶.۲۵B ASME برای نمایش دادن شرایط آماده‌سازی انتهای این اتصالات
  • استاندارد ۱۶.۴۹B ASME برای نمایش دادن جزئیات نامگذاری

·         اتصالات رزوه ای

برای تاسیسات آبرسانی از اتصالات رزوه‌ای، اتصالات پیچی و جوشی استفاده می‌شود، اما عمده کاربرد اتصالات رزوه‌ای در پروژه‌های کوچک و آبرسانی و در مناطق مشخص است. اتصالات رزوه‌ای یک سری قطعات فلزی هستند که در مسیر لوله‌های فلزی قرار می‌گیرند و با برقراری اتصالات متعدد در لوله‌ها مسیر هدایت سیالات مختلف را به وجود می‌آورند.

در زمان طراحی و ساخت این اتصالات از زاویه‌های ریزی در ساختار آن‌ها استفاده شده است اما با این وجود می‌تواند تغییر مسیر اساسی در جریان لوله کشی‌ها ایجاد کند. به‌این‌ترتیب از جمله کاربردهای اتصالات رزوه‌ای می‌توان به استفاده در لوله کشی ساختمان‌ها، مراکز توزیع سیالات آبی و گازی، کارخانه‌های تولید مواد شیمیایی، صنعت پتروشیمی، نفت و گاز و… اشاره کرد.

·اتصالات ساکت ولد

اتصالات ساکت ولد در بدنه خود دارای یک قسمت به شکل تورفتگی هستند که این محل برای قرارگیری لوله‌ها و اتصالات دیگر طراحی شده است. در این نوع اتصال برای آب‌بندی از جوش کمک گرفته شده است و برای ساخت آن‌ها نیز از کربن استیل و فولاد آلیاژی استنلس استیل نیز استفاده شده است.

در هر جایی که به اتصالات قوی و ماندگار با عمر طولانی نیاز داشته باشید، می‌توانید از این نوع اتصالات استفاده کنید و تنها نکته‌ی منفی در رابطه با آن‌ها نیز زمان‌بر بودن فرایند نصب است.

·اتصالات فلنجی

روی اتصالات فلنجی صفحه‌ای گرد و دایره‌ای شکل وجود دارد که روی آن یک سوراخ به وجود آورده‌اند تا لوله از طریق سوراخ به اتصالات فلنجی وصل شود. دور فلنج‌ها نیز سوراخ‌هایی جهت بستن پیچ و مهره در نظر گرفته شده است که تعداد آن‌ها به DN، کلاس و نوع فلنج بستگی دارد.

شما می‌توانید این اتصالات را در دو نوع جوشی و پیچی در بازار تهیه کنید و لازم به ذکر است که بدانید برای آب‌بندی آن‌ها نیز از واشر بین دو صفحه فلنج استفاده می‌شود که می‌تواند از جنس لاستیک، مقوا یا آزبست باشد.

اگر قصد خرید لوله را دارید به احتمال زیاد به محاسبه وزن لوله هم نیاز خواهید داشت، چرا که وزن رابطه مستقیمی با قیمت این محصول دارد و به شما در برآورد هزینه کلی خریدتان کمک می‌کند.

انواع اتصالات لوله سفید

در این قسمت می‌خواهیم شما را با انواع اسم اتصالات لوله سفید آشنا کنیم:

·اتصالات لوله سفید قیچی (pvc)

از اولین اتصالات لوله سفید می‌توان به wye و tee اشاره کرد که آن‌ها را با نام سه راهی نیز می‌شناسند که برای اتصال سه لوله به یکدیگر کاربرد دارند. اتصالات wye سه لوله را با زاویه ۴۵ درجه و به شکل حرف انگلیسی Y به یکدیگر وصل کرده و اتصالات tee هم سه لوله را با زاویه ۹۰ درجه به یکدیگر وصل می‌کنند.

·اتصالات کراس

اتصالات کراس از دیگر انواع لوله سفید به‌حساب می‌آیند که چهار دهانه برای اتصال دارند؛ این چهار دهانه می‌تواند شامل یک ورودی و سه خروجی یا یک خروجی و سه ورودی باشد. استفاده از آن‌ها خیلی رایج نیس و اغلب برای آبیاری بارانی از آن‌ها استفاده می‌کنند.

·اتصالات آرنج

اتصالات آرنج جهت جریان بین دو لوله را تغییر می‌دهند و با خمش‌های ۹۰، ۶۰، ۴۵ و ۲۲ درجه‌ای که دارند می‌توانند برای چرخش بسیار کارآمد باشند. این اتصالات همچنین این قابلیت را دارند تا با اتصال به یکدیگر در اطراف انسداد و در مسیر لوله حرکت کنند.

 اگر در زمینه خرید و فروش مقاطع فولادی، انواع اتصالات، پروفیل‌ها، مصالح ساختمانی و… فعال هستید اما بودجه و نقدینگی کافی برای خرید آن‌ها را ندارید، دیگر نگران نباشید چرا که مجموعه آهن رسان با فراهم کردن امکان خرید اعتباری آهن آلات با چک به این نگرانی شما پایان داده و می‌توانید تمام اقلام مورد نیاز خود را تنها به صورت چکی و اقساطی از این مجموعه خریداری کنید.

اتصالات لوله فلزی گاز

برای گازکشی یا لوله‌کشی گاز از اتصالات لوله فلزی گاز در مسیر خطوط لوله‌های انتقال گاز استفاده می‌شود که معمولا آن‌ها را از جنس فولاد و بر اساس استاندارد در دو نوع اتصالات مانیسمان و اتصالات درزدار تولید می‌کنند. این اتصالات انواع مختلفی دارند که از جمله پرمصرف‌ترین آن‌ها می‌توان به زانویی گازی اشاره کرد.

این اتصالات در متریال‌ها و ضخامت‌های گوناگون عرضه می‌شوند و برای اتصال آن‌ها از جوش برق استفاده می‌شود. برای تولید آن‌ها فرایندی چند مرحله‌ای طی می‌شود که در مرحله ابتدایی لوله مانیسمان یا لوله بدون درز مناسب هر قطعه و سایز آن به تولید می‌رسد و لازم به ذکر است که بدانید فرایند خاصی برای تولید هر قطعه وجود دارد. در ادامه شما را با انواع اتصالات لوله فلزی گازی آشنا می‌کنیم:

· فلنج کف فلزی

فلنج کف فلزی یک فلنج مشکی ۳.۴ اینچی است که از آن در خطوط گازی LP، ساخت پروژه‌های DIY، برنامه‌های لوله‌کشی حرفه‌ای مطابق با استانداردهای ASTM، گاز طبیعی و تامین هوا استفاده می‌شود. این اتصالات می‌توانند به راحتی به مادگی لوله ۳.۴ اینچ، دیوار و کف متصل شوند و از آنجایی که لوله‌های هیدرواستاتیک تست شده هستند، از خوردگی محافظت می‌کنند.

از دیگر مشخصات فلنج‌ها می‌توان به حداکثر دمای کاری ۳۰۰ فارنهایت، حداکثر دمای کاری ۱۵۰ psi ، جنس آهنی و ارتفاع ۰.۶۲ اینچ اشاره کرد.

· سه راهی اتصال گازی

این سه راهی‌ها وظیفه انتقال گاز طبیعی و هوا را بر عهده دارند و به رنگ مشکی و از جنس فولاد ساخته شده‌اند. از دیگر مشخصات آن می‌توان به حداکثر دمای کاری ۳۵۰ فارنهایت، حداکثر فشار کاری ۱۵۰ psi، طول ۳.۶ اینچ و عرض ۲.۵ اینچ اشاره کرد.

جهت اطلاع از قیمت لوله گاز و خرید آن می‌توانید به سایت آهن رسان مراجعه کنید.

·زانوی ۹۰ درجه لوله

از زانویی ۹۰ درجه لوله برای انتقال هوا، گاز طبیعی و گاز پروپان استفاده می‌شود که رنگی مشکی دارد و درجه خمی آن‌ها نیز ۹۰ درجه است. برای اتصال آن‌ها از اتصال آرنجی استفاده می‌شود و حداکثر دمای کاری آن ۳۰۰ درجه فارنهایت و حداکثر فشار کاری آن هم ۱۵۰ psi  است.

·اتصال دهنده دو طرفه لوله

این اتصال دهنده‌ها برای لوله‌های ۳.۴ اینچی و انتقال گاز مناسب هستند و رنگی مشکی دارند و از جنس فولاد تهیه می‌شوند. حداکثر دمای کاری و حداکثر فشار کاری آن هم به‌ترتیب ۳۰۰ فارنهایت و ۱۵۰ psi است.

· بوش های مانیسمان

بوش‌های مانیسمان را با نام کپ عدسی نیز می‌شناسند و از آن‌ها برای لوله‌های انتقال گاز طبیعی، پروپان و سازه ساختمان‌ها استفاده می‌کنند. رنگ آن‌ها مشکی است و حداکثر دمای کاری و حداکثر فشار کاری آن هم به‌ترتیب ۳۰۰ فارنهایت و ۱۵۰ psi است.

اتصالات لوله فلزی برق

از جمله انواع اتصالات لوله فلزی برق می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·زانوها

در برخی مواقع ممکن است به لوله برق سرخم نیاز داشته باشید و به همین منظور به سراغ خم کردن لوله‌ها با استفاده از لوله خم‌کن می‌روید که کاری بسیار دشوار است، به‌این‌ترتیب برای راحتی بیشتر و صرفه‌جویی در زمان می‌توانید از زانوها استفاده کنید. به‌این‌ترتیب برای اتصال دو لوله ۹۰ درجه برق به یکدیگر می‌توانید سریعا به سراغ این زانوهای آماده بروید.

· بوشن

برای اتصال دو لوله برق به یکدیگر می‌توانید از بوشن استفاده کنید که شکلی استوانه‌ای دارد و در دو نوع پلاستیکی و فلزی و در مدل‌های پیچی، دنده‌ای و جوشی موجود است. از اتصالات لوله برق بوشن می‌توان برای اتصال دادن لوله‌ها به تابلوهای فیوز، جعبه‌های تقسیم چهارگوش، قوطی‌های کلید و… استفاده کرد.

به این نکته توجه داشته باشید که جعبه‌های تقسیم چهارگوشی که برای این اتصالات مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید بدون رزوه باشند و برای این نوع جعبه‌ها باید از بوشن‌هایی از جنس برنج استفاده کرد. برای اتصال دو لوله کوتاه و هم قطر می‌توانید از اتصالات بوشن کمک بگیرید.

·تبدیل

زمانی که قصد استفاده از جعبه تقسیم سه یا چهارراه را داشته باشید، باید بدانید که این جعبه‌ها باید دارای سوراخ‌هایی یک اندازه باشند که بتوانند از طریق لوله‌های کم قطر انشعاب بگیرند و در این مواقع به تبدیل نیاز دارند که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

جعبه های تقسیم گرد

برای ارتباط لوله‌ها با یکدیگر و همچنین گرفتن انشعاب از سیم‌های داخل جعبه از جعبه‌های تقسیم گرد استفاده می‌کنند از یک تا چهارراه تشکیل شده‌اند و در جنس و اندازه‌های مختلف موجود هستند.

اتصالات درب دار

زمانی از این نوع اتصالات استفاده می‌کنند که مسیر کاری طولانی باشد، درطی مسیر بیش از دو خم وجود داشته باشد یا از دوراهی، انشعاب لوله، سه راهی، زانویی درب‌دار و… استفاده شده باشد و به حتما به این نکته توجه داشته باشید که این نوع محفظه‌ها حجم کمی دارند و به همین خاطر انشعاب گرفتن از سیم‌ها مجاز نیست و به‌این‌ترتیب از آن‌ها بیشتر برای هدایت بهتر فنرها و همچنین سهولت کار سیم‌کشی استفاده می‌شود.

اگر قصد خرید لوله دارید، باید از قیمت لوله مطلع باشید و به همین جهت می‌توانید روی خدمات سایت آهن رسان حساب باز کنید.

جعبه تقسیم های سه راهی و چهار گوش

در مسیرهایی که لوله‌های مختلف در آن قرار داشته باشند، از این جعبه‌ها استفاده می‌شود و از آنجایی که سوراخ‌های این جعبه‌ها رزوه ندارند، بنابراین برای اتصال لوله درون آن‌ها باید از بوشن‌های برنجی استفاده کرد. در اصل هدف استفاده از این جعبه‌ها این است که محلی برای گرفتن انشعاب‌های متعدد از سیم اصلی فراهم شود و دیگر قسمت‌ها نیز به خوبی تغذیه شوند.

لازم است بدانید که سه راهی‌ها نوعی اتصالات لوله فلزی برق به‌حساب می‌آیند که بسیار شبیه به جعبه‌های تقسیم هستند و جهت گرفتن انشعاب از یک مسیر می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. روی سه راهی‌ها یک درپوش گذاشته می‌شود تا اتصالات سیم‌ها درون آن مانند جعبه تقسیم برقرار شود.

· درپوش ها

برای مسدود کردن یک یا چندین سوراخ جعبه‌های تقسیم گرد از درپوش‌ها استفاده می‌شود.

· اتصالات pvc

برای برقراری یک اتصال محکم و جلوگیری از نفوذ آب باید از اتصالات پی وی سی و چسب مخصوص آن استفاده کرد. از جمله اتصالات لوله پی وی سی می‌توان به بوشن، زانوی معمولی، دو راهی، سه راهی، زانویی درب‌دار، جعبه تقسیم گرد، جعبه تقسیم چهارگوش و قوطی کلید اشاره کرد.

اتصالات لوله فلزی آب

شاید برایتان سوال باشد که برای لوله‌کشی ساختمان‌ها از کدام اتصالات لوله فلزی آب باید استفاده کنید؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که همه چیز به مهندسان ساختمان و فرد لوله‌کش بستگی دارد. اما به‌طورکلی برای لوله‌کشی‌های ساختمان می‌توان از انواع اتصالات لوله فلزی آب مانند لوله زانویی، اتصالات مغزی، اتصالات مهره ماسوره، اتصالات رابط یا آداپتور، شیرها، اتصالات بوشن یا کوپلینگ، اتصالات فلنج، اتصالات سه راهی و چهار راهی و درپوش استفاده کرد.

از جمله انواع تبدیل لوله آن نیز می‌توان موارد زیر را نام برد:

انواع تبدیل لوله بر اساس متریال:

  • تبدیل لوله کربن استیل
  • تبدیل استنلس استیل
  • تبدیل لوله آب پلیمری
  • تبدیل غیر آهنی

انواع تبدیل لوله آب بر اساس نوع اتصال:

  • تبدیل لوله جوشی
  • تبدیل لوله دنده‌ای
  • تبدیل ساکت ولد

برای اطلاع از قیمت لوله گالوانیزه می‌توانید به لینک مشخص شده مراجعه کنید.

اتصالات لوله فلزی گالوانیزه

در این بخش می‌خواهیم انواع اتصالات لوله فلزی گالوانیزه را به شما معرفی کنیم:

اتصالات جوشی: این نوع اتصالات از طریق جوش به لوله‌ها متصل می‌شوند.

اتصالات دنده‌ای: این اتصالات همان‌طور که از نام آن‌ها پیداست به شکل دنده‌دار هستند و با پیچ به لوله‌ها متصل می‌شوند.

اتصالات فلنج‌دار: این نوع اتصالات گالوانیزه به دو صورت جوشی و دنده‌ای متصل می‌شوند و بیشتر برای انسداد انتهای لوله یا تغییر مسیر آن کاربرد دارند.

زانویی گالوانیزه: زانویی‌های گالوانیزه برای تغییر مسیر لوله‌ها در زاویه ۳۵ و ۹۰ درجه کاربرد دارند.

درپوش گالوانیزه: در این درپوش از اتصال دنده‌ای که رزوه آن نری یا بیرون است، استفاده شده و وظیفه آن مسدود کردن دائمی لوله است.

سه راهی گالوانیزه: از انواع این نوع اتصالات می‌توان به سه راهی تبدیل، سه راهی کج و همچنین سه راهی مساوی اشاره کرد که هریک از آن‌ها به‌ترتیب برای تغییر دادن قطر لوله، به وجود آوردن سه انشعاب موازی و در زمان کوچک‌تر بودن زاویه بازوها کارایی دارند.

رو پیچ تو پیچ گالوانیزه: برای اتصال یک لوله به یک اتصال و همچنین دو اتصال به یکدیگر می‌توان از رو پیچ تو پیچ که یکی از انواع اتصالات لوله فلزی گالوانیزه است، استفاده کرد.

بوشن گالوانیزه: از آنجایی که دنده این اتصال در داخل آن قرار گرفته، بنابراین برای اتصال دو لوله به یکدیگر یا اتصال یک لوله به دستگاه می‌توان از اتصالات بوشن گالوانیزه استفاده کرد.

کپ گالوانیزه: برای مسدود کردن انتهای لوله مانند درپوش می‌توان از کپ گالوانیزه هم استفاده کرد و تنها تفاوت آن‌ها با یکدیگر در مادگی کپ گالوانیزه و داخل قرار داشتن اتصال دنده‌ای آن است.

چپقی گالوانیزه: برای تغییر مسیر در لوله‌ها از چپقی گالوانیزه استفاده می‌شود که به آن زانو چپقی نیز می‌گویند و لازم است بدانید که در یک طرف آن دنده خارجی و در طرف دیگر آن دنده داخلی قرار گرفته است.

چهارراه گالوانیزه: برای اتصال لوله به سه انشعاب دیگر کاربرد دارد.

مهره ماسوره گالوانیزه: برای اتصال یک لوله به یک دستگاه یا در فضاهای محدود می‌توان از اتصالات مهره ماسوره استفاده کرد که چند تکه هستند.

مغزی گالوانیزه: برای اتصال دو دستگاه به یکدیگر از مغزی گالوانیزه استفاده می‌شود که اتصالاتی توپر هستند و در دو طرف آن‌ها دنده خارجی وجود دارد.

تبدیل گالوانیزه: برای اتصال دو لوله با اندازه و ابعاد مختلف می‌توان از تبدیل گالوانیزه استفاده کرد که هم در داخل و هم در خارج دارای دنده هستند.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم تا انواع اتصالات لوله فلزی را به شما معرفی کرده و در رابطه با آن‌ها نکات مفید و مطالب آموزنده‌ای را به شما ارائه کنیم. در همین جهت هنگام انتخاب انواع اتصالات فلزی باید به نکات مختلفی مانند مواد ساخت، استانداردها و همچنین کاربردهای آن‌ها توجه داشته باشید تا بتوانید بهترین نوع آن متناسب با نیاز خود را خریداری کنید.

در زمان انتخاب انواع اتصالات لوله فلزی سعی کنید تا بیش از هر چیزی به استانداردهای ملی و بین‌المللی آن‌ها توجه داشته باشید، چرا که این مورد می‌توانید ایمنی لازم را فراهم کرده و اطمینان از کارایی مناسب را برای شما به همراه داشته باشد.

با این تفاسیر به این موضوع پی می‌بریم که این نوع اتصالات فلزی لوله مزایا و کابردهای بسیار گسترده‌ای در صنایع مختلف دارند؛ استفاده از آن‌ها می‌تواند انتظارات شما را درباره افزایش عمر و بهبود عملکرد تجهیزات و همچنین کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری برآورده کند.

سوالات متداول 

دلایل استفاده از اتصالات فلزی چیست؟

 از اتصالات فلزی برای برقراری اتصال بین لوله‌های فلزی و دیگر وسایل پایپینگی مانند فلنج‌های جوشی، شیرآلات چدنی، شیرآلات برنجی، لرزه‌گیرهای لاستیکی،لرزه‌گیرهای آکاردئونی و… استفاده می‌شود.

انواع اتصالات فلزی کدامند؟

انواع اتصالات فلزی شامل اتصالات مانیسمان، اتصالات سیاه درزدار، اتصالات دندانه‌ای گالوانیزه و اتصالات فشار قوی می‌شود.

انواع اتصالات فلزی لوله کدامند؟

 از جمله ااتصالات لوله فلزی می‌توان به اتصالات جوشی، اتصالات پیچی، اتصالات جوش و پیچ و اتصالات جوشی و فلنجی اشاره کرد.

چه عواملی در انتخاب برند اتصالات لوله فلزی نقش دارند؟

 از جمله عواملی که در انتخاب برند اتصالات لوله فلزی نقش دارند می‌توان به سابقه و اعتبار برند، کیفیت مواد اولیه، تنوع محصولات، قیمت و خدمات پس از فروش اشاره کرد.

اتصالات فلزی چیست؟

برای اتصال لوله‌های فلزی، شیرآلات، لرزه‌گیرها و همچنین فلنج‌ها از انواع اتصالات فلزی استفاده می‌شود و به همین خاطر به این محصولات قطعات رابط نیز می‌گویند؛ علاوه بر اتصال از آن‌ها برای انشعاب‌گیری، تغییر ابعاد یا تغییر جهت لوله‌های فلزی نیز استفاده می‌شود. در ضمن این اتصالات از فولاد، چدن، استیل و کربن استیل تولید می‌شوند و برای پیشگیری از زنگ‌زدگی آن‌ها را با فلزاتی مانند روی پوشش می‌دهند.

اشتراک گذاری مقاله
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *