قیمت لوله گالوانیزه

قیمت لوله گالوانیزه
بروزرسانی : ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
عنوان محصول
ضخامت
قیمت
2.5 میلی متر

38,349 تومان

2.5 میلی متر

38,620 تومان

2 میلی متر

36,881 تومان

2.5 میلی متر

37,339 تومان

2 میلی متر

57,700 تومان

2.5 میلی متر

37,339 تومان

3 میلی متر

37,615 تومان

بهترین قیمت لوله گالوانیزه را از ما بخواهید

قبل از خرید از مشاوره تخصصی و رایگان کارشناسان ما بهره مند شوید.

استعلام قیمت
دریافت پیش فاکتور
انتخاب نحوه پرداخت
بارگیری و تعیین نرخ حمل
تسویه نهایی و ارسال بار

قیمت لوله گالوانیزه و قیمت لوله روز را می توانید در این صفحه از سایت هر روز مشاهده نمایید. لوله از مهمترین محصولات فولادی است و خرید لوله از بیشترین موارد در صنایع مختلف است. قیمت روز لوله گالوانیزه کارخانه درپاد تبریز، سمنان، سپاهان، سپنتا و اصفهان هر روز در همین صفحه آهن رسان آپدیت می شود. برای خرید لوله سفید در ابعاد و ضخامت های مختلف می توانید به روش های مختلف اقدام کنید. خرید آنلاین، تلفنی و حضوری. قیمت لوله رده 40، رده 20، رده 10 و ضخامت های بالا و نازک را از ما بخواهید.

لوله گالوانیزه یکی از مقاطع فولادی است که در صنعت ساختمان کاربرد زیادی دارد. همان‌طور که می دانید جنس مواد سازنده لوله ممکن است فلزی و یا غیرفلزی باشد. لوله گالوانیزه نوعی لوله فولادی است که برای جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی، بر روی آن پوششی از گالوانیزه ایجاد می کنند. لوله گالوانیزه دارای ویژگی های مکانیکی خاصی است که در ادامه این مطلب بررسی می کنیم. برای اطلاع از خصوصیات فنی لوله گالوانیزه با آهن رسان همراه باشید.

فولاد و خصوصیات آن

بعد از استخراج سنگ آهن از معادن آن را تحت فرایندهای مختلفی قرار می دهند و محصولات مختلفی همچون انواع آهن خام؛ انواع چدن، انواع فولاد، آهن اسفنجی، گندله و … تولید می شود. عنصر اصلی و کلیدی که در آهن و آلیاژهای آهنی وجود دارد، کربن است. میزان و درصد کربن در خصوصیات آن بسیار مهم و تأثیرگذار است. علاوه بر کربن، عناصر دیگری همچون گوگرد، فسفر، منگنز، منیزیم، کروم و نیکل نیز در آلیاژهای مختلف آهن وجود دارد.

فولاد مهم ترین آلیاژ آهن است که انواع مختلفی دارد. انواع فولاد به دلیل وجود عناصر مختلف و میزان هر یک می باشد. از مهم ترین، محبوب ترین و پرکاربردترین انواع فولاد می توان به فولاد ضد زنگ (استنلس استیل) اشاره کرد که خود در چند گرید و استاندارد مختلف تولید می شود.

قیمت لوله گالوانیزه

از خصوصیات اصلی انواع فولاد این است که همانند آهن در صورتی که در معرض اکسیژن و رطوبت هوا قرار بگیرند، دچار خوردگی و زنگ زدگی می شوند. برای اینکه این محصول از خوردگی در امان نگه دارند، کارهای مختلفی انجام می دهند. به عنوان مثال یکی از ساده ترین، سریع ترین و کم هزینه ترین کارها، ایجاد پوشش بر روی آن است. پوشش ها انواع مختلفی دارند که در مقالات دیگر به طور مفصل در مورد آن صحبت کرده ایم. یکی از روش هایی که فولاد را در برابر خوردگی محافظت می کند، قرار دادن یک یا چند لایه از فلز روی بر سطح آن است. به این عمل گالوانیزاسیون گفته می شود. پوشش روی از اکسید شدن سطح فولاد در مجاورت هوا و رطوبت جلوگیری می کند. ضخامت پوشش ایجاد شده بر روی فولاد در کیفیت نهایی تاثیرگذار است.

گالوانیزه کردن چگونه است

همانطور که گفتیم به فرایند ایجاد یک یا چند لایه پوشش روی (زینک) بر روی سطح فولاد، گالوانیزاسیون گفته می شود. برای گالوانیزه کردن فولاد روش های مختلفی وجود دارد. یکی از روش های مرسوم غوطه‌ور کردن فلز (فولاد) در حمام فلز روی است. در این روش، فلز روی به صورت مذاب در داخل یک محفظه قرار دارد و قطعه ای که قرار است گالوانیزه شود را داخل آن فرو می برند؛ و بعد از خارج کردن فرایند سردسازی انجام می شود.

لوله گالوانیزه و انواع آن

برای ساخت لوله گالوانیزه می توان به دو شیوه عمل کرد. ابتدا ورق های فولادی که قبلاً گالوانیزه شده اند را با خم کردن و جوشکاری به لوله تبدیل می کنند. در این روش می توان قسمت های جوشکاری شده را دوباره با فلز روی پوشاند. ممکن است با فولاد معمولی لوله را تولید کرد، سپس آن را درون حمام روی غوطه ور کرد.

لوله ها در دو نوع اصلی درزدار و یا بدون درز (مانیسمان) ساخته می شوند. هر یک از این دو نوع دارای خصوصیاتی هستند که در مقالات مربوطه به طور کامل توضیح داده شده است.

خصوصیات فنی لوله گالوانیزه

اما می خواهیم بدانیم لوله هایی که تحت فرایند گالوانیزاسیون قرار گرفته و گالوانیزه شده اند، چه ویژگی هایی دارند. از نظر فنی و مکانیکی این لوله ها چه رفتاری از خود نشان می دهند و برای چه کاربردهایی مناسب هستند.

از نظر هزینه می توان گفت که گالوانیزه کردن اقتصادی تر از روش های دیگری همچون تغییر آلیاژی، یا پوشش دهی با رنگ است. شاید رنگ کاری کم هزینه تر به نظر برسد ولی نیروی انسانی که در این امر دخیل هستند، هزینه بالاتری را به همراه دارد.

از نظر هزینه هایی که برای تعمیرات لوله های گالوانیزه باید در نظر گرفت، این هزینه ها در مقابل هزینه های روش های دیگر به صرفه تر هستند.

لوله های گالوانیزه شده معمولاً تا 50 سال عمر مفید دارند، اما لوله های که با رنگ پوشش داده شده اند بر اساس نوع رنگی که دارند، بین 2 تا 11 سال عمر مفید دارند.

از نظر استحکام، لوله های گالوانیزه دارای ساختاری هستند که نسبت به تنش های مکانیکی که در حمل و نقل وارد می شود، مقاومت بالایی از خود نشان می دهند. در نظر داشته باشید که استحکام این لوله ها به محیطی که در آن استفاده می شوند نیز بستگی دارد.

لوله های گالوانیزه این قابلیت را دارند که به صورت خودبه‌خودی از خود محافظت کنند. وقتی قسمتی از یک لوله گالوانیزه آسیب می بیند، یک پیل گالوانیکی ایجاد می شود و پوشش زینک بر روی آن به عنوان آند عمل می کند و از لوله در برابر آسیب و خراش حفاظت می کند؛ اما در روش های دیگری همچون پوشش رنگ، این قابلیت وجود ندارد.

برای پوشش دهی با گالوانیزه، تمام قسمت های لوله شامل پستی و بلندی ها، فرورفتگی ها، محل اتصال ها و… به راحتی انجام می شود در حالی که این کار با روش های دیگر همچون رنگ راحت نیست.

از خصوصیات مفید دیگر لوله های گالوانیزه این است که به راحتی می توان آن ها را نصب و استفاده کرد. در حالی که برای نصب لوله های رنگ شده باید شرایط آب و هوایی را در نظر گرفت.

پوشش ایجاد شده با روش گالوانیزه دوام و ماندگاری بیشتری نسبت به پوشش ایجاد شده با روش های دیگر همچون پوشش رنگ دارد.

با تمام این خصوصیات مفیدی که برای لوله گالوانیزه معرفی شده، این لوله ها معایب و محدودیت هایی هم دارند که در ادامه گفته می شود.

جوشکاری لوله گالوانیزه شده سخت و دشوار است. بخارها و گازهایی که در عملیات جوشکاری لوله گالوانیزه متصاعد می شود، سمی و خطرناک هستند. البته می توان با رعایت اصول ایمنی و پوشش های مناسب از بروز مشکلات ناشی از این عیب، جلوگیری کرد. محدودیتی که برای جوشکاری لوله های گالوانیزه وجود دارد، حداکثر چهار ساعت در روز برای هر نفر است.

کاربرد لوله گالوانیزه

صنایع مختلفی هستند که مصرف کننده لوله گالوانیزه هستند. در واقع هرجایی که نیاز به لوله هایی باشد که قیمت مناسب داشته باشند، در برابر خوردگی مقاومت بالایی داشته باشند و طول عمر، استحکام و دوام خوبی نیز داشته باشد، لوله گالوانیزه می تواند بهترین گزینه باشد.