قیمت صادرات ورق آهن
قبل از خرید از مشاوره تخصصی و رایگان کارشناسان ما بهره مند شوید.
خرید مقاطع فولادی از ایران روزبهروز افزایش پیدا میکند و در این بین، تیرآهن صادراتی، میلگرد صادراتی و ورق صادراتی از جمله مهمترین محصولات صادراتی ایران است. صادرات آهن از ایران به کشورهای مختلفی همچون عراق، ترکیه، قطر، گرجستان، ارمنستان، ترکمنستان، کویت، عمان، افغانستان، پاکستان، قبرس شمالی، سوریه و … به امری بدیهی و متداول بدل گشته است و صادرات ورق آهن با توجه به قیمت ورق بهعنوان یکی از مقاطع مهم فولادی به این کشورها افزایش یافته است. آهنرسان بهعنوان یکی از تامینکنندگان مقاطع فولادی در شمال شرق و شرق کشور، در این امر ید طولایی دارد و توانسته است بخش قابل توجهی از نیاز صادرکنندگان در کشور را برطرف کند.
قیمت صادرات ورق آهن
یکی از فاکتورهای مهمی که در صادرات ورق آهن بسیار تاثیرگذار است، قیمت ورق است. در نتیجه قیمت صادرات ورق آهن باید به نحوی باشد که به سود صادر کردن آن بیارزد. برای اطلاع از قیمت صادرات ورق آهن میتوانید با کارشناسان ما در آهنرسان در ارتباط باشید یا در همین صفحه قیمت هر کدام از ورقهای مورد نظر خود را مشاهده کنید.
خرید ورق آهن صادراتی
پس از کسب اطلاعات درباره قیمت ورق آهن صادراتی، نوبت به خرید آن میرسد. برای خرید ورق آهن صادراتی، راههای مختلفی وجود دارد که بهترین راه آن خرید بهصورت تلفنی و آنلاین از آهنرسان است. آهنرسان علاوهبر اینکه شرایط خرید ورق آهن برای صادرات را فراهم آورده است، این امکان را در اختیار شما قرار میدهد تا از مشاوره و پشتیبانی بار تا تحویل آن بهرهمند شوید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 05131916 تماس بگیرید.
صادرات ورق فولادی ایران
ورق فولادی یکی از محصولات پرکاربرد و پراستفاده در صنایع مختلف است. به همین جهت صادرات ورق فولادی ایران به کشورهای همسایه و دیگر کشورها روزبهروز افزایش یافته است. اگر شما هم صادرکننده انواع مقاطع فولادی به کشورهای مختلف هستید و در این امر با چالشهایی مواجه شدهاید، جای درستی آمدهاید. آهنرسان با تجربه خود در تامین انواع مقاطع فولادی و صادرات آن، مرجع بسیار مناسبی است که میتوانید روی آن حساب ویژهای باز کنید. در ادامه ضمن بررسی روشهای صادرات ورق فولادی ایران به بررسی مراحل آن و نکات مربوط به صادرات خواهیم پرداخت و امیدواریم تمام آنچه نیاز دارید تا بدانید را به سادگی دریافت کنید.
مشاوره صادرات ورق
صادرات ورق آهن از طرفی و از طرف دیگر نوسانات دلار و ارز، قوانین لحظهای گمرک و دیگر موارد، مشکلات خاص خود را برای صادرات ورق ایجاد کرده است. به همین جهت حضور کارشناسان مجرب و متخصص در این زمینه از واجبات است.آهنرسان هم به همین جهت با حضور کارشناسان خود برای صادرات ورق و صادرات آهن در خدمت شما است. برای دریافت انواع راهنماییهای لازم و پشتیبانی ویژه ضمن تماس با شماره تماس 09128504068 میتوانید با شماره 05131916 ارتباط بگیرید و از راهنماییهای لازم جهت صادرات ورق بهرهمند شوید.
مدارک مورد نیاز برای صادرات ورق
برای صادرات ورق یکی از مهمترین نکاتی که باید به خاطر داشته باشید و رعایت کنید، در اختیار داشتن مدارک مورد نیاز برای صادرات ورق است. اما این اسناد و مدارک چه هستند و چه چیزهایی برای صادرات ورق نیاز داریم؟ این اسناد و مدارک به اختصار عبارتند از:
• کارت بازرگانی
• گواهی استاندارد
• گواهی خرید (Invoice)
• گواهی عدلبندی (Packing List)
• گواهی مبدا
• بارنامه حمل
• کارنه تیر
حال که با این اسناد و مدارک آشنا شدهاید، بهتر است درباره هر کدام از آنها توضیحی مختصر را هم در اختیارتان قرار دهیم.
کارت بازرگانی
در این مورد به دو صورت حقیقی و حقوقی امکان دریافت کارت بازرگانی وجود دارد که در نتیجه میتوانید به صورت شخصی و با نام مورد نظر خود صادرات ورق را انجام دهید. در غیر اینصورت، میتوانید با استفاده از شرکتهای معتبر بازرگانی همچون آهنرسان این کار را از صفر تا صد انجام دهید.
گواهی استاندارد
این گواهی برای کالاهایی است که صادرات آنها نیاز به مقررات اجباری استاندارد صادراتی دارد. در مورد صادرات ورق، تمام کشورها گواهی استاندارد کارخانه تولیدکننده و آنالیز کیفیت محصول را نیاز دارند.
گواهی خرید (Invoice)
گواهی خرید یا فاکتور رسمی، صورت حسابی است که در آن تاریخ، نام و نشانی خریدار و فروشنده، شماره سفارش یا قرارداد، تعداد یا مقدار و شرح کالا، قیمت واحد، قیمت کل، نوع قرارداد و تعرفه گمرکی کالا به تفصیل ذکر شده است.
گواهی عدلبندی (Packing List)
عدلبندی، سندی است که مشخصات بار و محصول شامل وزن، تعداد، استاندارد و … جهت حملونقل در آن قید میشود. این سند به ویژه در تنوع کالا اهمیت ویژهای دارد.
گواهی مبدا
گواهی مبدا سندی است که جزییات بار صادر شده از کیفیت آن تا حمل و ترابری را در بر دارد و تایید میکند که کالا محصول کشور عزیزمان است و این ورقها، محصول کدام تولیدکننده است و با چه مشخصات و کیفیتی بوده است.
بارنامه حمل
بهطورکلی بارنامه، سند اصلی انتقال مالکیت کالا از فروشنده به خریدار است و انواع مختلفی دارد؛ مانند بارنامه هوایی، بارنامه دریایی، بارنامه راهآهن، بارنامه سراسری و بارنامه زمینی.
کارنه تیر
کارنه تیر دفترچهای است که برای عبور کالا بوسیله کامیون از کشورهای عضو، بدون بازرسی دقیق و بدون تامین و دریافت حقوق و عوارض گمرکی صادر میشود.
مراحل صادرات ورق
صادرات ورق علاوهبر اینکه اهمیت بسیار بالایی دارد و در سطح جهان مورد توجه و تقاضا است، حساسیت زیادی هم دارد. ارقام و حجمهای سنگین، تعرفههای گمرکی و استانداردها و کیفیت کالای درخواستی، مواردی هستند که نیاز به دقت و تخصص بالایی دارند. در نتیجه در این راه باید از مشاوران و کارشناسان خبره کمک گرفت. به همین جهت کارشناسان آهنرسان، با آشنایی و آگاه کردن شما در این زمینه، آسودگی خاطر و هدفمندی را به شما عرضه میکنند تا در کنار یکدیگر، تجارت خوب و ایمن تجربه کنید.
مراحل صادرات ورق به اختصار عبارتند از:
• درخواست خرید
• مذاکره و صدور پیش فاکتور
• عقد قرارداد
• صدور فاکتور رسمی
• دریافت پیش پرداخت
• تهیه و آمادهسازی سفارش
• عقد قرارداد حمل و بیمه
• بارگیری و صدور عدلبندی
• اظهار گمرک
• اخذ کواهی مبدا
• تسویه مبلغ باقی مانده از قرارداد
• ترخیص کالا از گمرک
• ارسال بار
با توجه به فرآیند صادرات ورق، مشخص میشود که هر یک از اسناد نام برده شده در کدام مرحله از مراحل صادرات ورق، مورد نیاز هستند. در نتیجه با آگاهی و شناخت آنها میتوانید در جهت آمادهسازی آنها اقدام کنید.
صادرات ورق فولادی به کشورهای مختلف
همانطور که در ابتدا اشاره کردیم، ورق فولادی ایران سالانه به کشورهای مختلفی از جمله همسایگان صادر میشود. در این بخش قصد داریم تا به تفصیل به بررسی صادرات ورق فولادی به کشورهای مختلف بپردازیم. همراه ما باشید تا در رابطه با ارسال بار به هر کدام از این کشورها بیشتر آشنا شوید.
صادرات ورق به ازبکستان
یکی از مقاصد ورق فولادی ایران کشور ازبکستان است. با توجه به رشد این کشور و تغییر سیاستهای آن به سمت ایجاد زیربناهای اقتصادی در حوزه جاده و راهسازی، گردشگری و هتلسازی، نوسازی شهر و ساخت خانههای ارزان برای افراد کم بضاعت، واردات ورق فولادی به این کشور از کشور عزیزمان ایران افزایش یافته است. اما یکی از چالشهایی که برای ارسال بار به این کشور وجود دارد، عدم وجود مرز مشترک بین ایران و ازبکستان است. با این حال این موضوع هم حل شده است و ورق فولادی ایران از کشور ترکمنستان به دست این کشور میرسد. چهار گذرگاه مرزی ایران به نامهای سرخس، لطفآباد، باجگیران و اینچه برون محلهایی هستند که صادرات ورق به ازبکستان از طریق آنها انجام میشود.
صادرات ورق به عراق
با توجه به اینکه کشور عراق در زمینه مقاطع فولادی و محصولات فولادی تولیدات چشمگیری ندارد، به اجبار این موارد را از مبداهایی همچون ترکیه، ایران، چین و آمریکای جنوبی وارد میکند. در سالهای اخیر به دلیل قیمتهای مناسبتر و هزینههای کمتر در تولید فولاد ایران، کاهش تعرفه گمرک عراق از 0 تا 5 درصد و معافیت مالیاتس در مناطق آزاد عراق، صادرات ایران به عراق افزایش یافته است.
مورد بعدی درباره کیفیت ورق صادراتی به عراق است. کیفیت ورق صادراتی به عراق با دیگر کشورها تفاوت دارد و غالباً سطح کیفی پایینتری نسبت به سایر کشورها دارد. صادرات به عراق از سه طریق زمینی، هوایی و دریایی امکانپذیر است. صادرات به عراق بهطور معمول از مرزهای تمرچین، باشماق، خسروی، پرویزخان، مهران، سومار، چذابه و شلمچه انجام میشود.
صادرات ورق به ترکیه
کشور ترکیه یکی دیگر از مقاصد صادرات ورق فولادی ایران است که سالانه حجم قابل توجهی از این محصول به این کشور صادر میشود. صادرات به ترکیه از طریق سه مرز بازرگان، رازی و سرو صورت میگیرد. یکی از عوامل مهم و قابل تامل در صادرات ورق فولادی به ترکیه، الزامات قانونی کشور ترکیه است که در قالب گواهی استاندارد اجباری آنالیز کیفیت ورق مطرح گردیده است. در نتیجه ورق صادراتی به ترکیه باید با آگاهی و شناخت کامل از بازار ترکیه و طبق الزامات قانونی آنها انتخاب شده و خریداری گردید. برای اطلاع از این موضوع تنها کافی است با کارشناسان ما در آهنرسان تماس بگیرید.
صادرات ورق به گرجستان
کشور گرجستان دیگر مقصد ورقهای فولادی ایران است که در شمال غربی کشورمان قرار گرفته است. پس از تصویب قانون همگرایی گرجستان به اتحادیه اروپا، این کشور به بستر مناسبی جهت صادرات کالا تبدیل شده است. به همین جهت کشورهایی همچون ایران میتوانند کالای خود را از کشوری مثل گرجستان به سایر کشورهای اروپایی صادر کنند. صادرات ورق و روابط تجاری ایران با گرجستان از طریق مرزهای زمینی، هوایی و دریایی صورت میگیرد اما عمدهترین مبادلات ایران و گرجستان از طریق مرز زمینی بازرگان صورت میگیرد.
صادرات ورق به افغانستان
کشور افغانستان بهعنوان یکی از همسایگان شرقی ایران یکی از مهمترین مقاصد صارداتی ایران است و صادرات ورق آهن همچون دیگر محصولات به این کشور، روزبهروز افزایش یافته است. در صادرات ورق به افغانستان، مهمترین عامل قیمت تمام شده محصولات است و کیفیت پس از قیمت در رتبه دوم قرار دارد. با این حال آهنرسان ضمن ارائه کیفیت مناسب ورقهای فولادی آنها را با قیمت مناسب به کشور صادر میکند. صادرات ورق فولادی به افغانستان از طریق سه مرز دوغارون، ماهیرود و میلک انجام میگیرد.
صادرات ورق به پاکستان
پاکستان بهعنوان بازار مکمل ایران شناخته میشود؛ به همین جهت صادرات ورق فولادی به این کشور، نقطه عطفی در صادرات ایران است. در واقع در ازای صادرات به این کشور، واردات صورت میگیرد. هرچند که حجم صادرات ورق فولادی و دیگر محصولات ایران به این کشور بیشتر از واردات از این کشور است. از ویژگیهای بازار پاکستان رقابتی بودن آن است؛ به همین جهت ورقهای صادراتی به این کشور باید ضمن کیفیت بالا، از قیمت مناسبی برخوردار باشند. صادرات ورق فولادی به پاکستان از چهار مرز میرجاوه، ریمدان، کوهک و پیشین صورت میگیرد. در نتیجه شناخت صحیح و کامل از امور گمرکی و صادرات آهن به این کشور از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین جهت برای اطلاع دقیق از قوانین صادراتی و گمرکی ارسال ورق به این کشور تنها کافی است با کارشناسان ما در آهنرسان، در ارتباط باشید.
صادرات ورق به کویت
صادرات ورق به کویت فرصت بزرگی برای صادرکنندگان است. مهمترین نکته در صادرات ورق آهن به کویت این است که یازارهای این کشور تنها محصولاتی باگیفیت و استاندارد را میپذیرند. در نتیجه ورقهای فولادی صادراتی به کویت، باید آنالیز و استانداردهای خاص آن کشور را داشته باشد. برای کسب اطلاعات و آگاهی درباره صادرات ورق به کویت تنها کافی است روی کارشناسان ما در آهنرسان حساب باز کنید. صادرات ورق از ایران به کویت از دو راه دریایی و هوایی امکانپذیر است.
صادرات ورق به عمان
عمان یکی از بهترین بازارهای صادراتی ایران است. ورق صادراتی بعد از سیمان بهعنوان یکی از مهمترین محصولات صادراتی به عمان شناخته میشود. یکی از مزایای صادرات ورق به عمان نسبت به سایر کشورهای تجاری، همجواری جغرافیایی با این کشور و داشتن مرزهای دریایی مشترک است.
صادرات ورق به قطر
از دیگر کشورهای هدف صادرات ورق ایران، کشور قطر است. با توجه به تیره شدن روابط تجاری قطر با کشورهای عربی که بخش قابل توجهی از وارداتش با همکاری توسط این کشورها انجام میشد، ایران گزینه خوبی برای همکاری تجاری با این کشور شد. امروزه صادرات آهن به ویژه ورق فولادی افزایش یافته است و ایران در میان صادرکنندگان برتر به این کشور است. نکته حائز اهمیت درباره صادرات ورق به قطر، روابط مالی و سیستمهای بانکی این کشور است. آشنایی با این امر مزیتی است که تیم حرفهای ما در آهنرسان در اختیارتان قرار میدهند.
صادرات ورق به سوریه
سوریه یکی از بهترین بازارهای هدف ایران برای صادرات ورق است. این در صورتی است که این کشور به دلیل جنگهای اخیر در سهولت تجارت دچار مشکل شده است. اما با این حال همچنان یکی از بهترین بازارهای صادراتی ایران است. طبق توافقات صورت گرفته میان ایران و سوریه، تعرفه گمرک سوریه از محصولات ایرانی بسیار پایین بوده و به همین جهت مشوقی برای صادرات بیشتر ورق به این کشور بوده است. صادرات ورق به سوریه از طریق مرزهای زمینی و با عبور از کشور عراق انجام میشود. جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره نحوه صادرات ورق به کشور سوریه تنها کافی است با کارشناسان ما در آهنرسان، در ارتباط باشید.
صادرات ورق به ارمنستان
صادرات ورق به ارمنستان بهعنوان یکی از مقاصد صادراتی ایران از اهمیت ویژهای برخوردار است. تنها نکته حائز اهمیت درباره بازار ارمنستان، شناخت دقیق نیازهای این بازار است. در ک تواناییها، منابع کشوری و داخلی و همچنین ایجاد مزیت رقابتی در محصولات صادراتی بخشی از این شناخت است. آگاهی و شناخت تیم صادرات آهنرسان در این مسیر همراه شما خواهد بود.
صادرات ورق به ترکمنستان
آهنرسان به دلیل حضور در مشهد و نمایندگی اصلی فروش در این شهر، نقش قابل توجهی در صادرات ورق به ترکمنستان دارد. چراکه ترکمنستان از مزیت همجواری با استان خراسان برخوردار است و به همین جهت صادرات ورق از این استان و شهر مشهد به ترکمنستان حجم قابل توجهی دارد. نکات مهم درباره صادرات ورق به ترکمنستان، اول از همه تغییر لحظهای قوانین گمرکی این کشور است و در ادامه وجود نقاط مرزی مشترک با این کشور است. در حال حاضر صادرات ورق به ترکمنستان از چهار مرز سرخس، لطفآباد، باجگیران و اینچه برون انجام میشود. کارشناسان ما در آهنرسان با تخصص ویژه خود در حوزه صادرات همراه شما خواهند بود که با کمترین دغدغه و دردسر ورق فولادی مورد نظر خود را به این کشور صادر کنید.
صادرات ورق به قبرس
قبرس، کشوری جزیرهای و عضو اتحادیه اروپا، دیگر مقصد صادراتی ورق فولادی ایران است. از مزایای این کشور برای صادرات ورق فولادی ایران این است که نرخ تعرفه مالیاتی شرکتهای خارجی را در کمترین مقدار خود قرار داده است. همچنین این کشور مبدا صادرات به کشورهای اروپایی است و در تحریمهای امروزی، فرصتی طلایی را برای تجاری ایرانی ورق صادراتی فراهم کرده است. نحوه صادرات ورق به کشور قبرس از طریق ترکیه و سپس دریا صورت میگیرد. کارشناسان آهنرسان با شناخت دقیق از بازار، اقتصاد و سیاست کشور قبرس در خدمت شما تجار عزیز هستند تا بتوانید ورق صادراتی خود را با آسودگی خاطر و با کمترین زحمت به این کشور صادر کنید.
صادرات ورق به امارات متحده عربی
امارات متحده عربی دیگر کشوری است که بهعنوان مقصد ورقهای صادراتی ایران شناخته میشود. لازم به ذکر است بدانید که بانکهای ملی، صادرات و ملت شعب فعالی در این کشور دارند که نقلوانتقال پول را در تجارت با این کشور سادهتر کردهاند. نکته حائز اهمیت درباره صادرات ورق به امارات، ارسال محصولات با برچسب انگلیسی و عربی و کاتالوگ به این دو زبان به این کشور است. آهنرسان با شناخت دقیق از بازار امارات متحده عربی در خدمت شما است تا به سادگی و با آسودگی خاطر بتوانید صادرات ورق فولادی به این کشور را انجام دهید.
نحوه ارسال و تحویل بار
در ادامه نکات مربوط به صادرات ورق فولادی، نحوه ارسال و تحویل بار است. ارسال و تحویل بار اکثر کارخانهها بهصورت EXW انجام میشود. این بدین معنی است که تحویل بار در درب کارخانه انجام میشود و ارسال بار به عهده مشتری است.
در صورتی که مشتری تحویل بار را بهصورتهای زیر بخواهد، در ابتدا باید تمام هزینهها به غیر از هزینه حمل بار را درب کارخانه تسویه کرده و سپس مجموعه براساس نحوه درخواست مشتری تحویل را انجام میدهد.
• FCA مخفف اصطلاح Free Carrier و تحویل بار در محل مقرر به حملکننده است.
• FAS مخفف اصطلاح Free Alongside Ship به معنای تحویل کالا در کنار کشتی است.
• FOB مخفف اصطلاح Free On Board به معنی تحویل کالا روی عرشه کشتی است.
• CFR مخفف اصطلاح Cost and Freight به معنی قیمت کالا و کرایه تا بندر مقصد است.
• CIF مخفف Cost, Insurance and Freight به معنی قیمت کالا، بیمه و کرایه تا بندر است.
• CPT مخفف Carriage Paid To به معنای پرداخت، کرایه حمل کالا تا مقصد است.
• CIP مخفف Carriage and Insurance Paid To به معنی پرداخت، کرایه حمل و بیمه کالا تا مقصد است.
در انتها، امیدواریم این مطلب تمام نیازهای شما را در رابطه با صادرات ورق به کشورهای مختلف برطرف کرده باشد و در ادامه، شما را به کارشناسان خود در آهنرسان ارجاع میدهیم که چنانچه نیاز به راهنمایی بیشتری داشتید، بتوانید در کوتاهترین زمان ممکن اطلاعات مورد نیاز خود را بهصورت کامل و دقیق دریافت کنید.
سوالات متداول
1. کارنه تیر چیست و چه کاربردی دارد؟
کارنه تیر دفترچهای است که برای عبور کالا بوسیله کامیون از کشورهای عضو صورت میگیرد و در نتیجه بدون بازرسی دقیق و بدون تامین و دریافت حقوق و عوارض گمرکی کار صادرکنندگان را انجام میدهد.
2. ورق فولادی ایران به چه کشورهایی صادر میشود؟
ورق فولادی به کشورهای عراق، امارات متحده عربی، عمان، ترکمنستان، گرجستان، قبرس شمالی، سوریه و … نیز صادر میشود.
3. ارسال و تحویل بار به چه اشکالی امکانپذیر است؟
ارسال و تحویل بار به 7 صورت امکانپذیر است. این 7 صورت عبارتند از: FCA، FAS، FOB، CFR، CIF، CPT و CIP
4. برای دریافت مشاوره جهت صادرات ورق فولادی چه کنیم؟
برای دریافت مشاوره تنها کافی است تا با شماره تماسهای 05131916 و 09128504068 در ارتباط باشید.
5. مهمترین عامل اثرگذار بر قیمت ورق چیست؟
مهمترین عامل اثرگذار بر قیمت ورق آهن، نوسانات نرخ ارز و دلار است و در نتیجه این نوسانات است که صادرات ورق تحت تاثیر قرار میگیرد.