قیمت لوله اسپیرال

قیمت لوله اسپیرال
بروزرسانی : ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
بهترین قیمت لوله اسپیرال را از ما بخواهید

قبل از خرید از مشاوره تخصصی و رایگان کارشناسان ما بهره مند شوید.

استعلام قیمت
دریافت پیش فاکتور
انتخاب نحوه پرداخت
بارگیری و تعیین نرخ حمل
تسویه نهایی و ارسال بار

لوله اسپیرال از محصولات فولادی بسیار رایج و پرکاربرد در صنایع مختلف به شمار می‌رود. لوله اسپیرال را معمولاً با نام‌های لوله حلزونی، مارپیچی، لوله سایز بالا یا مدور نیز می‌شناسند. این محصول نوعی لوله درزدار محسوب می‌شود که درز آن به صورت مستقیم نیست بلکه به صورت مارپیچ و حلزونی است. برای ساخت این نوع لوله به جای ورق شیت در ابعاد و اندازه‌های مشخص از ورق رول استفاده می‌شود.

قیمت لوله اسپیرال

برای ساخت لوله اسپیرال دو روش اصلی وجود دارد:

  • روش تک‌مرحله‌ای:

در این روش ابتدا ورق فولادی رول شده آماده می‌شود، سپس شکل‌دهی می‌شود و درنهایت با جوشکاری زیر پودری در موقعیت 6 و 12 دو سمت داخلی و خارجی لوله جوشکاری می‌شود و لبه‌های ورق متصل می‌شوند. درنهایت لوله در طول موردنظر برش‌کاری می‌شود. سرعت جوشکاری در این حالت زیاد نیست بنابراین سرعت ساخت لوله اسپیرال با این روش خیلی زیاد نیست و حدود 1 تا 3 متر در دقیقه می‌باشد.

  • روش دومرحله‌ای

در این روش نیز ابتدا ورق آماده‌سازی می‌شود. سپس شکل‌دهی شده و با روش جوشکاری GMAW جوشکاری می‌شود سپس جوشکاری زیر پودری داخل و خارج لوله انجام می‌شود. این روش بسیار سریع است و حدود 12 متر لوله در هر دقیقه تولید می‌شود.

در کل لوله‌های فولادی اسپیرال پس از تولید به سه دسته کلی قابل تقسیم هستند:

  • لوله‌هایی که تائید شده و با استاندارد تولید مطابقت دارند؛ بنابراین ویژگی‌های فنی موردنظر را دارند.
  • لوله‌هایی که نیاز به ترمیم دارند تا به استانداردهای لازم برسند. بعد از ترمیم می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.
  • لوله‌هایی که استانداردهای لازم را ندارند، قابل تعمیر هم نیستند و نمی‌توان از آن‌ها استفاده کرد بنابراین بازگشت داده می‌شوند.

از کاربردها و موارد استفاده از لوله‌های اسپیرال می‌توان به این صنایع اشاره کرد:

کاربرد لوله اسپیرال در انتقال سیالاتی مثل نفت و گاز، کاربرد لوله اسپیرال در صنعت برق، صنعت گرمایشی، انرژی حرارتی، آب و فاضلاب، صنایع شیمیایی، لایروبی، پل سازی و سازه‌های فلزی. از لوله اسپیرال برای دفع گردوغبار، ذرات معلق در هوا، دفع بخارات شیمیایی و سموم محیطی، برای سیستم‌های تهویه مطبوع، برای دفع ضایعاتی مثل خاک اره و تراشه‌های چوب و برای انتقال و جابجایی موادی مثل غلات مورداستفاده می‌شود.